() Watch live stream

Venture Cup Startup - Regional finale [In Norwegian]

Date
29.3.2021
When
23:55
Where
Region Vest
Info

Oversikt

Hva er Venture Cup Startup?

Venture Cup Startup er Nordens største pitch-deck-konkurranse for studenter. Konkurransen går ut på at deltakerne sender inn sitt bidrag til en forretningsidé, som kan være et produkt eller en tjeneste. Målet med Venture Cup Startup er å finne “Norges mest lovende Startup”. De ti beste bidragene som sendes inn før 29. mars går videre til den regionale finalen 15. april, hvor deltakerne skal pitche sin innovative virksomhet over Zoom for publikum og et dommerpanel bestående av personer fra næringslivet og entreprenører. Den regionale finalen arrangeres av Start NHH.

Du kan lese mer om konkurransen og konkurransekriterier her.

Hvordan lage en pitch deck finner du her.

For å delta, klikk her.

Bidrag må sendes inn senest 29. mars.

Hvem er du?

- Du er med i en startup der minst 50% av bedriftens eiere studerer ved en norsk studieinstitusjon

- Du er forbi idé-stadiet, og har et kommersielt produkt eller en tjeneste

Hvorfor delta i Venture Cup Startup?

- Promotering og nettverksbygging

- Venture-Cup-Startup-stempel til innhenting av kapital

- Vinneren av regional finale vinner 5000 kr og gratis veiledningstimer

- Verdifulle tilbakemeldinger fra en jury bestående av folk fra akademia og næringsliv

- De to beste bidragene sendes videre til nasjonal finale for å konkurrere om gjeve premier

Høgskulen på Vestlandet (HVL), Norges Handelshøyskole (NHH) og Universitetet i Bergen (UiB) er blant institusjonene som kan ta del i i regional finale – region vest. Vi håper at mange av våre studenter vil delta!

Dette skjer fremover

No items found.

29. mars - Fase 1: Innsending av pitch deck

Frist for innsendelse er mandag 29. mars
I den første delen av konkurransen skal startupen sende inn en pitch deck til en regional screening-gruppe. Screeninggruppen består av etablerte entreprenører og personer fra næringslivet og akademia, som den 7. april skal velge ut sine 10 favoritt-startups som kommer videre til regional finale i region vest.

15. april - Fase 2: Regional finale

Digital pitche-kveld over Zoom
15. april vil de 10 oppstartsselskapene som kom videre fra fase 1, konkurrere om plasser i den nasjonale finalen. Denne dagen skal deltakerne først pitche ideen sin alene foran en jury (10 min) og deretter svare på spørsmål (10 min). Etter alle deltakerne har presentert, samles vi til et felles Zoom-møte. Her skal deltakerne holde en kortere versjon av pitchen sin foran et publikum, juryen og de andre oppstartsselskapene. Til slutt vil juryen kåre en vinner som stikker av med pengepremie og veiledningstimer, og de to mest lovende selskapene går videre til nasjonal finale.

Til høsten - Fase 3: Nasjonal finale

Norges mest lovende startup 2021
I den nasjonale finalen til høsten skal Norges mest lovende startup kåres. Her deltar to bedrifter fra hver region, og skal kjempe om seks ulike priser. Disse er: Startup of the year, Changemaker, Gamechanger, Best Traction, Wild Card og Publikums favoritt.

Speakers' library

Watch keynotes, talks and sessions from all previous events